четвер, 12 лютого 2015 р.

Новий витвір рук талановитого майстра-аматора Миколи П’ятенка


  Хтось творить красу словом, хтось звуком, хтось нитками чи бісером, а добре відомий користувачам нашого блогу місцевий художник М.П.П’ятенко – кольорами фарб, а ще – пластиліном! Мені дуже приємно, що презентацію об’ємних скульптур малих форм, виготовлених в останні роки шляхом ліплення автор робіт вперше представляв саме в сільській бібліотеці. Серед них Тарас Шевченко, Леся Українка, Микола Гоголь, Олександр Пушкін. На днях користувачі нашої бібліотеки побачили новий витвір рук Миколи Павловича – скульптуру І.П.Котляревського, одного з найшанованішого у нас письменника, зачинателя нової української літератури. Його твори видаються в Україні великими тиражами, виходять за межами країни. Письменник увічнений у пам’ятниках, його ім'я присвоєно багатьом закладам культури та освіти.
  Кожній творчій особистості вкрай важливо почути відгуки про свою роботу. Серед користувачів бібліотеки немає байдужих кожен з них хоче відкрити для себе щось нове і цінне. Це стосується вчителів, учнів і всіх, хто протопчує стежину до нашої скарбниці знань вже роками і тих хто тільки почав відвідувати бібліотеку.


  Як бібліотекар, я вже знаю скульптуру якого письменника бачить в своїй уяві Микола Павлович. Щоб побачити митцем образ, який він виготовить шляхом ліплення, потрібно перечитати біографію і творчість письменника. Успіху Вам, шановний Микола Павловичу!

Немає коментарів:

Дописати коментар