вівторок, 7 травня 2019 р.

Краса куточків рідної землі


   Природа… В цьому слові притаїлося безліч неосяжного, чарівного та прекрасного. Про дивовижний світ природи багато відомо, написані тисячі томів популярних книг, знято сотні кіно - і відеофільмів. Але вона не перестає дивувати і радувати нас все новими і новими таємницями. Напередодні Дня довкілля та Всесвітнього дня Матері – Землі, в бібліотеці була проведена екологічна година: «Краса куточків рідної землі».


   Ці свята відзначають для того, аби посилити увагу людей до навколишнього середовища, усвідомити свою роль у намаганні зберегти планету, її багатства і ресурси для нащадків. Унікальні місця створила природа рідного краю. Фотоетюди користувачів бібліотеки – Наталії Полежаєвої та Володимира Капустяна можна переглянути в нашій книгозбірні.



  Благоустрій – це візитна картка кожного населеного пункту. Під час проведення Місячника благоустрою та озеленення території села жителі бажають зробити після зими Варварівку чистішою та охайнішою, не стояли осторонь і працівники сільської ради та бібліотеки, які взяли активну участь в упорядкуванні прилеглої їм території.



   Приємно бачити людей, які в чудовому настрої вийшли прибирати, розуміючи, що разом зможемо зробити село чистішим, красивішим, зеленішим. Перед приміщенням сільської ради були висаджені тюльпани, нарциси, ромашки. Озброївшись потрібним інвентарем та гарним настроєм, висадили 12 саджанців троянд. Тепер головне – забезпечити королеві квітів правильний догляд, але це не проблема, адже спільними зусиллями працівників будь-яке завдання до снаги!



Всіх жителів села просимо долучитися до прибирання біля своїх осель.
Нехай Варварівка буде найкращою!!!

Немає коментарів:

Дописати коментар