пʼятницю, 31 травня 2019 р.

Любі наші юні користувачі!


   Віддзвенів останній шкільний дзвоник, наступили довгоочікувані літні канікули. Бібліотека є центром дозвілля, відпочинку. Наша Варварівська бібліотека також запрошує вас в БІБЛІОТЕЧНЕ ЛІТО. Чому бібліотечне??? Тому що у книг не буває канікул! А де живуть книги??? Звичайно – в БІБЛІОТЕЦІ!!! В нашій книгозбірні ви можете змістовно відпочити, розважитися та набути нові корисні знання.



   Цікавий та пізнавальний відпочинок чекає на вас. Різноманітні книжкові виставки, тематичні та з літературними новинками: «Літературне літо», «В літні пригоди з цікавою книгою», «Книжкове частування», «Знай героя казки», «Книги, що знають все і трохи більше» та інші.  Розпочинаються літні читання: «Читаємо завжди, читаємо всюди». Ними передбачено проведення низки змістовних, цікавих, захоплюючих заходів.


   Проводячи літні канікули в бібліотеці ви отримаєте море позитивних емоцій від зустрічі з літературними героями, покращуючи навички спілкування, розвиваючи творчі та інтелектуальні здібності, поповнюючи свої знання, змістовно проводячи вільний час. Літнього часу повинно вистачити не тільки на сонце, річку, море, цікаві подорожі, заняття спортом, рухливі ігри, а також і на читання книжок. А зробити ваш відпочинок пізнавальним, пам'ятним, наповненим враженнями і гарним настроєм – допоможе наша бібліотека.


Отже, двері бібліотеки гостинно відчинені і в літню пору. Чекаємо на вас!

Немає коментарів:

Дописати коментар