вівторок, 28 травня 2019 р.

Час читати


Книга – це століть велике диво!
Пошуки, мандрівки, відкриття...
Прочитав, як зоряно й правдиво
У книжках змальовано життя?
Скільки ще охочих – подивися!
Жде бібліотека на дарунок Твій.
Мудрістю людською поділися!
Для людей добро творить умій.
Всі батьки мріють, щоб їх діти росли розумними, освіченими і читали багато книг. Однак, далеко не всі батьки самі люблять читати, а потім дивуються, чому їхня дитина відмовляється від книг. Прищеплювати любов до книги потрібно з раннього дитинства, тоді і в подальшому не виникне проблем. У дитини повинна з’явиться звичка до читання і тоді в більш старшому віці, вона так само буде продовжувати читати. Книги можна починати читати дитині ще з колиски.
Відомо, що читання в ранньому дитинстві допомагає дитині розвиватися і мислити. Крім того, читання збільшує словниковий запас, розвиває фантазію і кругозір, покращує грамотність. Діти несвідомо порівнюють себе з головними героями книг і разом з ними намагаються пережити ті чи інші події. Тому книги варто вибирати уважно. При виборі книги враховуємо вік і інтереси дитини, книга повинна зацікавити її. Багато цікавої дитячої літератури ви знайдете на книжковій виставці-інсталяції: «Час читати».



Виставка яскрава, з новинками української літератури. Тут ви знайдете книги за розділами: «На хвилі читацьких захоплень», «Читай про себе», «Втамуй літературну спрагу», «Насолоджуйтесь читанням – воно вам пасує».




Юні читайлики охоче вирушили на зустріч неймовірним пригодам, поринули у захоплюючий світ мрій та фантазій, де події розгортаються, як у чудовому кольоровому сні, де живе книга – справжній маг, надзвичайне диво, створене людиною.
Тож гостинно просимо до нас!
До нових зустрічей в бібліотеці !!!

Немає коментарів:

Дописати коментар