пʼятницю, 31 травня 2019 р.

На казкових вітрилах у книжкове літо


Щоб мирне небо на усій землі 
Єднало всіх дітей, по всьому світі 
І хай літають завжди журавлі, 
І колоски видзвонюють налиті.
   Міжнародний день захисту дітей відзначається щорічно більш ніж у 30 країнах світу. Діти - це наше майбутнє, а значить майбутнє нашої держави. Саме сьогодні, ми повинні зігріти теплом і любов'ю кожне дитяче серця, щоб наші сини і дочки знали, що ми їх дуже любимо і хочемо їм радісного й безхмарного дитинства! Дуже хочеться, щоб діти в усьому світі, щохвилини, щодня були радісними і щасливими дітьми і відчували мамине тепло, ласку і батьківське міцне плече. Адже дитинство - це чудова пора сподівань та здійснення мрій.
   Весело сьогодні, радісно у нашій бібліотеці! Перший літній день розпочався з чудового свята - Міжнародного дня захисту дітей, свята, яке нагадує дорослим, що треба більше  піклуватися про дітей, уважніше ставитися до проблем маленької людини. Оскільки цей день співпадає з початком літніх канікул, то й в нашій бібліотеці створили особливу, радісну атмосферу для своїх маленьких користувачів.
Дитинство наше - в нас одне,
І хай це кожен пам'ятає!
Дитячі душі на Землі
Нехай ніхто не ображає.



   «Свято миру і дитинства - найсвітліше на планеті. І усмішки ваші, діти, краще квітів всіх на світі», - так зазначила бібліотекар і провела бесіду-гру: «Казковий світ дитинства». Тепле сонечко  протягом  дня закликало своїми промінцями до бібліотеки  веселу  дітвору. Воно радо зустрічало юних користувачів в бібліотеці.



   Захист дитинства у цілому світі - це місія добра, любові і честі. Заради майбутнього ми живемо і прагнемо, щоб наші діти росли здоровими та щасливими, прославляли свої родини і рідний край.
Утричі літу вдячними ми будем!
В цей перший літній день по всій Землі
День захисту дітей святкують люди!
День дитинства, миру на землі,
Наше літо ніжиться в теплі.
В день дитинства - в селах, у містах
Розкривайся, пісне, на вустах!
   Діти переглянули книжкову виставку: «На казкових вітрилах у книжкове літо», де присутні на святі познайомилися з Декларацією та Конвенцією ООН про права дитини, юні користувачі переглянули літературу про права дитини, а також художню літературу. Юні користувачі з задоволенням розглянули нові, яскраві книги та обіцяли протягом літа якомога більше читати. Діти брали участь у різноманітних  вікторинах, читали книги та журнали, брали участь у акції: «Міняю кульку на віршик».





  Сподіваємося, що читання цікавих дитячих видань подарувало нашим маленьким відвідувачам не тільки радість і приємні миті, а й бажання до пізнання нового та непізнаного.
 Ми сьогодні вітаємо всіх вас, наші малята, із Днем захисту дітей.
День захисту дітей - яке чудове свято!
Усіх дітей Землі ми хочемо привітати.
Хай світить сонце всім, грайливий м’ячик скаче,
Від болю і образ нехай ніхто не плаче.
І наша пісенька нехай летить над краєм
Про те, що ми зі святом всіх вітаємо.
   Дитинство - найщасливіший час для багатьох з нас, ми завжди з теплими почуттями згадуємо роки нашої молодості й дитинства, так давайте ж робити всі зусилля, щоб наші діти, діти нашого часу могли з посмішкою через кілька років згадувати ті роки, коли вони були маленькими, коли вони росли, і входили в доросле життя. Вони надихають, спонукають до нових досягнень, повертають віру в життя.
   Діти отримали яскраві емоції та безліч неповторних вражень. Сподіваюсь, що під час літніх канікул ви ще не раз, завітаєте до нас на гостину! Бажаємо вам, дорогі діти, вашим батькам та рідним міцного здоров’я, щастя, добра та сімейного затишку. Нехай усі мрії і задуми завжди збуваються!
Свято завершилося, а БІБЛІОТЕЧНЕ ЛІТО тільки розпочинається! Приєднуйтеся!

Немає коментарів:

Дописати коментар