середу, 15 травня 2019 р.

З тобою, мамо, світ прекрасний!


Спасибі за ласку, за щире тепло.
Недоспані ночі, турботи й добро.
Здоров'я міцного Вам зичимо щиро!
Любові та радості, злагоди й миру!
Щорічно у другу неділю травня в Україні відзначається День матері - найдорожчої і найріднішої людини, яка дала нам життя, навчила мудрості і благословила на добрі справи та починання. День матері - свято, що народилося з безмежної любові до тих, хто дав нам життя. Силу цих почуттів ніщо не може зруйнувати - кожна людина з дитинства і до останніх днів несе в своїй душі світлий образ мами. В Україні здавна прославляють матір як берегиню сім'ї, роду і народу. Споконвіку материнська мудрість, тепло, жертовність та милосердя закладають основи людяності і толерантності в суспільстві, дають сили і енергію дітям, надихаючи на благородні справи.



Мама для кожного з нас - втілення кращих людських рис, символ святості і добра. Найкраще на землі освячується любов'ю, терпеливістю і всепрощенням матері. У важкі хвилини кожен з нас прагне знайти спокій і розраду в теплому материнському слові і щирій ніжності.



Мати – найдорожча людина для кожного з нас, і в День Матері ми вітаємо і вшановуємо своїх неньок, даруємо їм подарунки. До Дня матері в нашій бібліотеці відбулися літературно-поетичні читання: «З тобою, мамо, світ прекрасний».


Бібліотекар ознайомила користувачів з історією свята, традиціями та звичаями його святкування, нагадала про значення матері в житті кожної людини, обговорила з користувачами, як важливо висловлювати свою любов до мами та допомагати їй, а ще як можна привітати свою маму зі святом.  До цього свята діти декламували вірші про маму та виготовили подарунки та листівки для любих матусь.


Безумовно, День матері - це одне з самих зворушливих свят, тому що кожен з нас з дитинства і до своїх останніх днів несе в своїй душі єдиний і неповторний образ - образ своєї мами, яка все зрозуміє, простить, завжди пожаліє і буде самовіддано любити незважаючи ні на що. Щасливі діти ростуть в дружній родині й під опікою щасливої матері. В цей день ми від усієї душі вітаємо дорогих мам з їх святом. Хай світлом і добром відгукуються в душах дітей ваші нескінченні турботи, терпіння, любов і відданість.
Сьогодні, у складні часи агресії проти України, материнське серце болить за всіх, хто захищає наш край від зазіхань підступного ворога. Земний уклін вам за те, що виховуєте патріотів, які творять нову історію України. Здоров'я вам та вашим рідним Божого благословення. Нехай світлом і добром відгукуються в душах дітей ваші нескінченні турботи, терпіння і відданість.
Берегинею кожного роду, кожної сім’ї є мудра Жінка – матір. Для кожного з нас саме її образ є найріднішим, найближчим, найдобрішим, найдорожчим ! А наша любов до Матері – безмежна та вічна !
До зустрічі в бібліотеці!!! Чекаємо саме на Вас!!!

Немає коментарів:

Дописати коментар