четвер, 30 березня 2017 р.

Крізь простір і час книга запрошує в подорож нас


Книга – це могутня зброя.
Розумна, натхненна Книга
Нерідко вирішує долю людини.
В. Сухомлинський

Лунають фанфари ! Звучать аплодисменти!


 Тиждень дитячого та юнацького читання був цікавим, різноманітним, спілкування жвавим, питання несподіваними, відповіді цікавими, діти отримали море задоволення, а головна героїня тижня – книга. Канікули закінчуються, а бенефіс книги продовжується.
  Юні користувачі провели акцію: «Я люблю читати!»; «Місце зустрічі – бібліотека».



  30 березня відбулося закриття Всеукраїнського тижня дитячого та юнацького читання хвилинкою-веселинкою: «Свято веселої мудрості». День сміху – це завжди особливе свято, адже воно, не маючи офіційного статусу, так чи інакше торкається кожного. Саме в цей день всі, дорослі і діти, можуть забути про свою повсякденну серйозність і від душі пожартувати і посміятися.


   Цього дня бібліотека була переповнена щирим сміхом. Із впевненістю можна сказати, що юні користувачі, які відвідали хвилинку-веселинку, не пожалкували про це і отримали заряд бадьорості та гарний настрій.


   Хочеться завжди дарувати тепло та гарний настрій усім людям, адже сміх продовжує життя і здоров’я. Запрошуємо відвідати виставку дитячих малюнків в бібліотеці.


  Мета тижня: заохочення дітей різного віку до книги, до творчості, зацікавлення їх чудовим світом літератури, розвивати їх читацькі смаки та інтереси.

Немає коментарів:

Дописати коментар