пʼятницю, 3 березня 2017 р.

Увага! Конкурс "Найкращий читач Полтавщини" в рамках Всеукраїнського конкурсу "Книгоманія – 2017"

І етап
  Якщо Ви мрієте стати найкращим читачем року , маєте бажання потрапити на щорічний фестиваль дитячого читання «Книгоманія» до міста Львова – цей конкурс саме для Вас! Розпочинається  І етап обласного конкурсу «Найкращий читач Полтавщини – 2017» з 1 по 20 березня 2017 року. Учасниками конкурсу можуть стати учні 6, 7 класів.
  Координатором виступає  шкільна бібліотека НЗ спільно із  сільською  бібліотекою - філією. Координатор заохочує дітей до участі в Конкурсі, розповідаючи про можливість здобути перемогу і стати учасником Фестивалю дитячого читання «Книгоманія».
 Для участі в Конкурсі потрібно вести записи в довільній формі про прочитані книжки (Читацький щоденник), які не входять до шкільної програми з літератури, а під час змагання вміти цікаво розповісти про будь-яку з них, на вибір журі.
 Розповідь може бути як заохочувального, так і критичного змісту, аргументована цитатами з книжки. Тривалість виступу кожного учасника не повинна перевищувати 5 хв.
До участі у відбірковому конкурсному змаганні допускаються учасники, які прочитали і зробили записи про 3 - 5  прочитаних книжок, які не входять до шкільної програми з української чи зарубіжної літератури.
 Порядок виступів учасників визначається жеребкуванням. Члени журі обирають, яку книжку з поданого переліку представлятиме кожен учасник. Першому учасникові дається 5 хв. на підготовку.
  Рішення Журі оголошується публічно відразу ж після закінчення змагання, визначення середніх балів учасників і підбиття підсумків. Переможці (по одному переможцю з 6 і 7 класів) отримують звання «Суперчитач школи» і беруть участь у другому районному етапі Конкурсу.
Координатор повідомляє переможців про умови, місце і дату проведення наступного етапу, передає реєстраційні документи та протоколи засідань журі   координаторові другого етапу,а також надсилає заповнений протокол електронною поштою на адресу ГО «Форум видавців», не пізніше, як за 3 робочі дні до проведення другого етапу.

Немає коментарів:

Дописати коментар