суботу, 18 березня 2017 р.

Книжкові вітамінки від програми “Українська книга”! Скуштуйте!


Є у мене товариші вірні – книжки добрії.
М. Грушевський
  Якою б не була інформаційна епоха, а книжку не витіснить жодне досягнення людства. Жоден комп'ютер не замінить живого спілкування з книгами. Адже вони - це певна сукупність знань, відомостей. Покоління народу проходять одне за одним, але винаходи і надбання кожного покоління залишаються в книгах у спадщину нащадкам.


  Дійсно, читаючи, кожен бере з книг те, що йому потрібно, що йому хочеться, те що йому цікаво. Прочитавши одну, навіть зовсім маленьку книжечку, ми стаємо на крапельку розумнішими, досвідченішими і мудрішими.


   Книга - це єдина машина часу створена людиною. Завдяки їй ми маємо змогу подорожувати в часі та просторі. А бібліотека була, є і буде в майбутньому «домом життя, притулком мудрості, аптекою для душі та храмом», де завжди народжується і зберігається духовність.


   Існує вислів, що книжки – це вітаміни для розуму. І чим вони різнобарвніші, тим краще. А чого б вам хотілося почитати? Пронизливої історії кохання? Гарного українського гумору? Фантастичних пригод? А може чогось історичного? Чи ви фанат слов’янського фентезі? А може бажаєте інтелектуальної прози від японських, французьких чи польських авторів? Чи вам потрібна захоплююча книжка для вашої дитини? На всі ці питання ми можемо знайти вам гарну книжкову відповідь. Тільки нова, тільки свіженька запашна книга сучасних авторів ідеально підійде для читання затишними весняними вечорами.


   Читайте та насолоджуйтеся!
   Цими днями книжковий фонд нашої бібліотеки поповнився новими книгами за Державною програмою “Українська книга” 2016. Пропонуємо переглянути новинки.

Немає коментарів:

Дописати коментар