вівторок, 28 березня 2017 р.

З книгою канікули, сумувати ніколи


 Тиждень дитячої книги продовжився літературним балаганчиком: «З книгою канікули, сумувати ніколи». Цього дня чарівний корабель разом з мешканцями поринув у захоплюючу подорож за сині моря, за високі гори, за широкі долини до незвичайної країни Читайград. Свято було веселим і пізнавальним. Учасники давали літературне інтерв’ю: «Моя улюблена книга».


  Руслан Шидловський нещодавно прочитав книгу «Отаман Гамалія», який в інтерв’ю сказав: «Аби невпинно вдосконалюватись, розвиватись та усвідомлювати всі дрібні, проте достатньо важливі нюанси нашого часу, потрібно читати якісну художню літературу тієї країни, в якій народився і живеш».

  Задоволені книгами із серії: «Життя видатних дітей» Олександр Данець і Богдан Ковальчук. В інтерв’ю вони зазначили, щоб читали книги українських авторів.


  Переможець 1 етапу конкурсу: «Найкращий читач України – 2017» Руслан Козиренко ще раз переконався, що життя без книг важко уявити, адже вони вчать нас добру, розвивають фантазію й уяву, запрошують у прекрасний світ радості, навчають оптимізму і справедливості.


 Найулюбленішими книгами сестер Анастасії та Каріни Говрі є книги В. Нестайка. Вони завоювали авторитет серед юних користувачів і стали найпопулярнішими.


  Мета заходу – привернути увагу юних користувачів до сучасної української книги, до читання. 

Немає коментарів:

Дописати коментар