вівторок, 7 березня 2017 р.

Майданчик творчості


І знову починається весна,
Так, як було це ще у неоліті.
Лиш перша брунька вибухне на вітті,
І знову починається весна!
І знову починається життя,
Швидкі шалені зміни на землі,
Кінчається симфонія зими
І знову починається краса.
   У бібліотеці  організовано майданчик творчості: "Творчість - це світ навколо нас". Роботи об’єднані однією спільною темою — весна, відродження природи, ніжність, доброта, вірність. Крізь несподівані березневі віхоли й відземки лине до нас сонячна весна, бентежить душу світлими сподіваннями.
   І знову починається краса... Краса в усьому: краса розквіту землі, кохання, краса у ніжності дівчат, у чарівності та загадковості жінок. Адже не даремно сказано: «краса врятує світ». А краса, це  Жінка!
  Жінкам – мамам, бабусям, сестричкам, однокласницям! Це все для них. Вироби виставлені на майданчику творчості виготовлені юними користувачами нашої бібліотеки.



  Допомагала у виготовленні  виробів працівник нашої бібліотеки Ірина Ляшук. Якщо ви помітили, що кожна виставка-інсталяція в бібліотеці демонструється із виробами з паперу(так, як бібліотечне екібано: «Від сакури до калини»).


   Наші юні користувачі цікавляться всім. І хто виготовив і як, і з чого?



  Ірина Володимирівна доступно про все розповідає дітям. А ще її захоплення – квіти, які буяють посаджені нею. Багатьом користувачам нашої бібліотеки були подаровані саджанці.

Немає коментарів:

Дописати коментар