четвер, 30 березня 2017 р.

Магія книги


   Під час весняних канікул до бібліотеки користувачі приходять з друзями, подругами, навіть компаніями: малюють, розмальовують, читають, граються.


  В бібліотеці в рамках Тижня дитячого читання була організована книжкова виставка-інсталяція: «Колодязь знань». Книга - мудрий друг, який не вміючи говорити, розказує нам про незвичайні пригоди і подорожі, про чудеса, про навколишній світ. Нерідко книга, прочитана нами в дитинстві, залишається в пам’яті на все життя. Ось тому ми ніколи не забуваємо про книгу.


  На сьогоднішній день діти бажають освоїти комп’ютерні технології. Це наслідок сьогодення. Проте не слід забувати, що ігнорування книжкової культури є небезпечним. Дуже важливо, аби діти усвідомлювали книги як культурне і духовне явище. Книга - ваш товариш і порадник, джерело багатьох добрих думок, почуттів, знань. Інколи важко сказати, яку книгу і за що любиш більше.


  Сучасне українське літературне поле достатньо широке, різноманітне та багатопланове. Українська книга завойовує авторитет серед користувачів, адже твориться саме тепер, і ми, певним чином, є свідками її народження.


  Завітайте до бібліотеки і витягніть із «колодязя знань» хоч одну книгу. Читайте! Хай не буде жодного дня, коли б ви не прочитали хоч однієї сторінки з нової книги. Читайте і бережіть книги!

Немає коментарів:

Дописати коментар