вівторок, 5 квітня 2016 р.

Смійся та грай – світ пізнавай

Стало посмішок багато.
Сонце бризка з висоти.
Надійшло весняне свято.
Сміхоти.
Всяк об землю вдарив лихом,
Чути всюди «ха-ха-ха»,
і природа радо сміхом
Вибуха.
Слово – сміхотворній музі.
Геть, думки сумні, втечіть.
З Першоквітнем, любі друзі!
Регочіть
    Здавна усі знають, що усмішка - це "фейс-білдінг, або по-нашому «зарядка для обличчя». Усмішка змусить усі м'язи обличчя збадьоритися, зарум'янить щоки, додасть приємних рис обличчю даруючи крім цього  найцінніший скарб, здоров'я.
   1 квітня відзначається День сміху. Світ сміху – це особливий світ. Це світ, у якому навіть ваші зажурені очі раптом починають сміятися. Французький письменник Віктор Гюго якось сказав: «Сміх – це сонце: воно проганяє зиму з людського обличчя».
   Сміх – один із найсильніших захисників нашого організму від негативної дії стресу, а отже – від багатьох тілесних недуг. Під час сміху в головному мозку людини виділяються гормони щастя (ендорфіни), і ми почуваємося радісно, захищеними від усяких негараздів. Той, хто любить сміятися, хто сприймає життя іронічно, ніколи не захворіє на невроз.
  Усмішка і сміх – це ворота, через які в людину може потрапити багато хорошого. Вчені довели, що сміх збуджує центри позитивних емоцій, створює хороший настрій, допомагає жити, вчитися і працювати.
  В бібліотеці був проведений гумористичний калейдоскоп: «Смійся та грай – світ пізнавай». Свої гуморески читала Ольга Турлова.


  Наповнюйте  життя веселощами, жартами, добрим настроєм. А ми будемо намагатися піднімати настрій усім відвідувачам, користувачам бібліотеки не тільки сьогодні, а  й  завжди.





Так що, смійтесь на здоров’я!!!




Немає коментарів:

Дописати коментар