суботу, 16 квітня 2016 р.

Полтавським краєм - на вітрилах часу



   З 25 лютого по травень 2016 року оголошений обласний конкурс на кращу пізнавально-патріотичну віртуальну екскурсію (мандрівку) рідним краєм серед молодих користувачів бібліотек області «Полтавським краєм - на вітрилах часу».
  Він проводиться з ініціативи Полтавської обласної бібліотеки для юнацтва ім. О. Гончара та Управління культури Полтавської обласної державної адміністрації.
Мета проведення:
Залучення учнівської молоді до активної краєзнавчо-дослідницької роботи з вивчення історичного минулого, духовної та культурної спадщини рідного краю;
удосконалення форм та засобів краєзнавчої роботи;
виявлення обдарованої, талановитої молоді та надання можливості її представникам реалізувати свій творчий потенціал;
активізації роботи бібліотек з патріотичного виховання населення, прищеплення любові до своєї Батьківщини, поваги до традицій і звичаїв українського народу згідно з положеннями Указів Президента України від 12 червня 2015 року №334/2015 «Про заходи щодо поліпшення національно-патріотичного виховання дітей та молоді» та від 13 жовтня 2015 року №580/2015 «Про стратегію національно-патріотичного виховання дітей та молоді на 2016-2020 роки»;
   Переможцем I етапу  серед молодих користувачів нашої бібліотеки стала Хименко Тетяна учениця 9 класу Варварівського НВК. 

Немає коментарів:

Дописати коментар