пʼятницю, 1 квітня 2016 р.

З книгою ми дружимо, живемо – не тужимо.


  До нашої книгозбірні завітали учні молодших класів місцевого НВК на Тиждень дитячого читання, який діти люблять і чекають з нетерпінням. Це час, сповнений дивовижного книжкового розмаїття.



   Цього дня святковим дійством, сповненим веселих ігор, казкових вікторин, дотепних загадок, разом із нашими молодшими читачами і вчителями молодших класів пройшов   літературний  калейдоскоп: «З книгою ми дружимо, живемо – не тужимо», в якому взяв участь і місцевий поет, депутат Верховної Ради II скликання Володимир Капустян. Гортаючи калейдоскоп діти поділились із присутніми своїми, декламаторськими та творчими здібностями, презентували власні художні творіння, із задоволенням співали.



    Це свято тих, хто творить книгу і тих, хто любить читати, дні веселих пригод і літературних відкриттів. В ці дні бібліотека популяризує найкращі надбання української літератури, заохочує дітей до систематичного читання і залучає учнів до невичерпних джерел знань.


    Сьогодення бібліотеки – це синтез книжок, комп’ютерів, зустрічей, спілкування, навчання тощо. Бібліотека – це місце, де юний читач завжди може розраховувати на допомогу бібліотекаря, де найкращі сучасні видання зберігаються поряд із улюбленими книжками минулих поколінь, де в пошуку інформації допомагають сучасні технології.



    Бібліотекар спілкуючись з юними користувачами, які висловили свої думки: «Мені дуже подобається читати!  Переживати долю героїв разом із ними, а інколи отримувати відповіді на запитання, які мене хвилюють», - наголосив Коля Білан.


    «Читати – це і модно, і престижно! Попри всі аргументи, книга була і залишається джерелом знань. Адже, як сказав філософ Д.Дідро, «перестаючи читати, люди перестають мислити», - наголосила бібліотекар Таміла Вус.


Немає коментарів:

Дописати коментар