середу, 26 квітня 2017 р.

Рубрика: «Книга тижня»


   Якщо Ви хочете бути успішними, жити у квітучій країні-читайте КНИГИ! Адже КНИГА виховує любов і повагу до інших народів, виховує почуття патріотизму і любов до України. КНИГА доносить  до нас глибину і красу поетичного слова, допомагає усвідомити його величну силу. 
  У процесі спілкування з книгою дитині відкривається світ у всій його багатоманітній цілісності, краса людських взаємин та цінностей буття.
   Читаючи, дитина розвиває свій інтелект, пам'ять, увагу, уяву; вчиться думати, аналізувати, засвоювати та використовувати досвід, зіставляти, робити висновки.
  Спілкування з книгою розвиває мовлення дитини, робить його образним, красивим. І ще - читаючи, дитина мимоволі відчуває бажання творчості.
  Діти надзвичайно люблять читати. Є книги, які користуються надзвичайним попитом. Їх важко знайти на поличках бібліотеки. Саме про такі книги ми будемо розповідати вам у рубриці "Книга тижня".
   Отож, презентуємо одну з популярних книг – «Тріксі-Фіксі» Каті Матюшкіної.


  Ця книжка не для всіх! А тільки для тих, хто розуміється на справжніх лялечках, любить гратися і вигадувати різні казкові історії. І звичайно, для тих, хто любить пригоди і готовий допомогти героїням знайти вихід із найзаплутаніших ситуацій! 
   У світі ляльок Тріксі-Фіксі все легко й просто! Познайомтеся з ними! У книжці багато ігор, завдань, віршів. Тут кожен може стати модельєром, візажистом, перукарем і навіть стилістом! А ще вигадати дивовижний танець, скласти пісеньку або зіграти виставу.

Немає коментарів:

Дописати коментар