пʼятницю, 7 квітня 2017 р.

Книги поколінь 40x40


   Інформацію можна отримати не лише з книг, а й з інших джерел, але радість, яку дає читання книг, шелест сторінок, запах книги не можна замінити нічим. Зараз ми живемо у час небувалого злету науково-технічного прогресу. З плином часу змінюються моральні та матеріальні цінності. Ціль кожної сучасної бібліотеки відродити у дітей любов до книги та читання.


 Ось і в нашій бібліотеці була організована викладка літератури: «Книги поколінь», яка спрямована на відродження традицій читання у колі родини, заохочення їх до систематичного читання.


  Я пропоную згадати улюблені книги вашого дитинства, поринаючи в читання яких ви нічого не чули й нікого не бачили.


  За 40 років бібліотечної роботи в бібліотеці виросло чотири покоління читачів, у кожного з яких були власні читацькі смаки, уподобання, улюблені книги. Бібліотекар Т.Вус вибрала чотири десятки книг, які були найпопулярніші у різні періоди. Я буду дуже рада, якщо серед представлених книжок ви знайдете свою улюблену чи улюблену книгу ваших батьків, бабусь та дідусів, які вони читали в дитинстві, і які також вам сподобаються.


 Найпопулярніший дитячий письменник Всеволод Нестайко. Я дуже рада, якщо серед представлених книжок  ви знайшли свою улюблену. Якщо ні, завітайте до нашої бібліотеки.


  Мета: відродження традицій читання в родинному колі, зацікавленість книгою як джерелом знань, заохочення до систематичного читання, підняття престижу, створення позитивного образу книги як важливого чинника у формуванні молодої генерації українського народу із сучасним мисленням та ідеями.
Тут ви знайдете безліч цікавих книжок!
Можливо серед них є і ваша улюблена книга.
Гарного Вам перегляду!

Немає коментарів:

Дописати коментар