пʼятницю, 6 січня 2017 р.

З піснями й жартами ми зустрічаєм Новий рік


  Новорічні свята, мабуть, найсвітліші в нашому повсякденному житті. Їх люблять не лише діти, а й дорослі. Мільйони  людей чекають Новий рік з нетерпінням. Адже це свято нашого дитинства, яке несе з собою тепло і любов. Новий рік – це час здійснення мрій і сподівань. Чарівність Новорічної ночі навіть дорослим повертає віру в диво. Хай казкові Новорічні свята стануть джерелом нової позитивної енергії.
  Настала пора для найтепліших слів, найсвітліших побажань і, звісно, для найяскравіших мрій. Нині українська громада особливо потребує віри у власні сили, мудрої впевненості, що наш народ – не просто витривалий, мужній, невмирущий, а й здатен повірити в диво, створити його.
  Нехай рік, що збіг  забере біль і тривоги, а прийдешній рік подарує спокій, благодать і гармонію.
Тож плекаймо в серці маленьку зірочку нині, щоб на Різдво благословила вона цілий світ і радувала нас протягом року! Новорічні та Різдвяні свята повинні пройти захоплююче. І в цьому кожному допоможе наша бібліотека.
   Перший робочий день 2017 року розпочався казково, книжково, загадково. В бібліотеці організована книжково-ілюстративна виставка: «Хай рік Новий, Різдво Христове вам подарують дні казкові», де представлені книги про чудову пору року – зиму, новорічні свята, зимові казки, вірші, оповідання!


  Юні користувачі переглядаючи літературу, отримують новорічні святкові враження. А книги для вивчення щедрівок, колядок понесли додому. Завітавши до бібліотеки в ці дні дорослі і юні користувачі зупинялися біля творчих робіт: «Зимові пейзажі» юного художника, учня 9 класу Владислава Долженкова.


   Користувачів, які перші завітали до нас, новорічно–різдвяними привітаннями вітав Дід Мороз, а вони були його помічниками.


   Така нова форма роботи не один уже рік приємно дивує наших користувачів.


  Бібліотекар підготувала  розважальну програму . Кожен охочий міг проявити  інтелект, кмітливість, почуття гумору, беручи участь у святкових конкурсах.  


   В одному з таких конкурсів став переможцем Владислав Забіров.


 А Тетянка Забірова довго смикала Діда Мороза за рукав, здивовано дивилася, як він обслуговував користувачів бібліотеки, а потім запитала, чи повезе він на санчатах книги дітям.


   Прийшлось… Адже чудеса збуваються.


   Отже, дорогі наші користувачі, зробіть свої канікули яскравими – прийдіть до бібліотеки.

Немає коментарів:

Дописати коментар