суботу, 14 січня 2017 р.

Правила безпеки взимку – поради Дідуся Мороза


   Зима - чудова пора відпочинку для малечі. Стільки радощів вона приносить! Вони ще з осені чекають першого снігу, коли можна зліпити сніговика, пограти в сніжки і звичайно ж покататися на санчатах. Перший сніжок несе не тільки радість, але й небезпеку, особливо на дорозі.
  Снігопади, замети, слизька дорога, обмежена видимість, короткий світловий день - ось далеко не повний перелік особливостей зимової вулиці. Саме тому необхідно навчити кожну дитину правил поведінки на вулицях та дорогах в зимову пору року.
  Якщо йде сніг, він заліплює очі пішоходам, заважає огляду дороги, різко погіршує видимість. Водіям теж стає гірше видно дорогу, видимість скорочується.
  Про все це ішлося в бібліотеці на інформхвилині: «Правила безпеки взимку – поради Дідуся Мороза». Юні користувачі разом з Дідом Морозом розбирали різні ситуації на дорогах.


  На жаль зимовий час має і свої мінуси – застуда, удари, переохолодження, обмороження. Як же убезпечити себе від неприємностей на прогулянці взимку?
  У цьому дітям допомагав Дід Мороз розповідаючи дуже прості і всім знайомі правила безпеки для дітей взимку. А бібліотекар нагадала їх сьогодні ще раз.

Немає коментарів:

Дописати коментар