вівторок, 10 січня 2017 р.

У калейдоскопі зимових свят Новорічна казка йде до нас


   Новорічні свята - це завжди щось надзвичайно чарівне! Із дитинства ми поєднуємо разом відчуття свята, пухнастий сніг, запах ялинки і найтаємнішу ніч, коли новорічними зірочками і ліхтариками висвічується нескінченна дорога наших мрій. Ми дивимося на те, що встигли, і знову мріємо! Мріємо із найпрекраснішими надіями  і сподіваннями на краще.
   В бібліотеці цього дня юні користувачі прокручували новорічний калейдоскоп: «У калейдоскопі зимових свят Новорічна казка йде до нас». Бібліотекар бажала  всім побачити дорогу до своєї мрії і мати багато позитивної енергії, щоб іти цією  дорогою щодня, зустрічаючи мудрих і щирих людей, цікавих і нових книг, залучаючись до цікавих і різноманітних подій, створюючи щось своє, сяюче, добре!
  Новорічно-різдвяні свята – це час, повний таємниць, радості й дива. У цей час нас переповнюють найкращі почуття: хочеться вірити в казку, в здійснення мрій. А що найкраще переносить нас до чарівного світу? Звичайно ж, книги!
 Під час зимових канікул у нашій бібліотеці уже традиційно проводяться майстер-класи по виготовленню витинанок та інших новорічних прикрас.


   Створити святковий настрій до Нового року допоміг проведений майстер-клас: «Ялинковий бібліо-ліс».


   Юні користувачі виготовляли ялинки, з яких у бібліотеці виріс цілий бібліо-ліс. А ще переглянули відео: «Новорічний подіум кращих ялинок світу».


   Основною метою даних занять є проведення дозвілевої програми для дітей у бібліотеці, створення дружньої атмосфери, відчуття свята.
Веселих свят!

Немає коментарів:

Дописати коментар