пʼятницю, 20 січня 2017 р.

Рік півня – це славна мить, Хай в ньому вам щастить


   2017 рік за китайським гороскопом вважається роком Червоного (Вогненного) Півня. Хто він – Вогненний Півень? Згідно зі Східним календарем, Півень вважається найбільш яскравим, витонченим і товариським знаком. Йому притаманні: практичність і ощадливість; гострий розум; кмітливість; вимогливість; надзвичайна спостережливість; готовність відстоювати свою думку до кінця. Варто пам'ятати, що у Вогняного Півня складний характер – він може бути запальним, впертим, прямолінійним, часто агресивним. У 2017 році керуючої стихією стане вогонь, що втілює червоний колір, силу, міць, енергію і рух вперед. Під владою вогненної стихії та червоного кольору Півень здатний протистояти будь-якій життєвій пасивності. Про це та інше юні користувачі дізналися при проведенні години цікавих порад: «Рік півня – це славна мить, хай в ньому вам щастить».


   Успіху в новому році в першу чергу досягнуть люди з наполегливим характером, які мають чітко окреслені цілі. Якщо ви проявите наполегливість і силу волі для досягнення мрії, то підтримка з боку Вогняного Півня вам гарантована. Тому постарайтеся з найпершого дня року не гнівити Півня, ґрунтовно підготуватися до його зустрічі, а також бути готовим до того, що прийдешній рік буде не найпростішим, але і не надто складним.


   Я, як бібліотекар бачила, що діти в Інтернеті шукали цікаві поради, гороскопи на 2017 рік. Тому вирішили найдений матеріал обєднати в годину цікавих порад, яку проводили користувачі бібліотеки – Аня Ткаченко та Саша Тімофеєва. Окреме спасибі Саші Ляшук, яка власноруч виготовила цих чудових півників – символів 2017 року. Веселіться, робіть один одному подарунки і компліменти. Пам'ятайте, чим більше радості ви доставите своїм близьким і друзям, тим більш прихильною буде до вас у прийдешньому 2017 році Червоний Вогняний Півень.

Немає коментарів:

Дописати коментар