суботу, 18 квітня 2015 р.

Проведення II етапу Всеукраїнського конкурсу «Найкращий читач України 2015 року» (6-7 класи)


  Здавалося б, XXI століття – епоха домінування Інтернету. Проте життя у бібліотеках вирує, як і раніше, навколо книги. 
  Читання і книга відіграє важливу роль у житті дитини. Із них юні користувачі дістають певне світосприймання, книги виробляють у них  високі моральні якості, допомагають у навчанні, виховують почуття прекрасного і роблять їх життя повнішим, цікавішим та веселішим.
  Саме навесні, коли прокидається природа, оживають почуття, воскресають мрії і сподівання, з’являється незгасне бажання жити, радіти кожній миті, кожному погляду, кожній усмішці, проводиться щорічний конкурс: «Найкращий читач України».
  15 квітня в Карлівській районній бібліотеці ім. А. Михайленка проведено другий етап конкурсу «Кращий читач 2015 року». Учасників та гостей свята привітала директор дитячої бібліотеки Наталія Хрулич: «Сьогодні нас всіх тут зібрала книга. Уміння вдумливо читати кожну книгу збагатить ваше життя, зробить його цікавим і наповненим. І ви довели, що не просто багато читаєте, а вже стали кращими читачами своїх бібліотек». Щоб діти відчувалися затишніше та впевненіше, їх зустріли в районній книгозбірні запашним чаєм та випічкою.



  Діти представляли себе, свої уподобання, читали власні вірші. Потім всі прийняли участь у вікторині. Вікторина була проведена у 2 тури. У 2 тур увійшли 6 чоловік із 6 класу і 6 учасників із 7 класу. Серед них і юні користувачі нашої бібліотеки, які стали переможцями I етапу конкурсу – Роман Вус (6 кл) і Надійка Ковальчук (7кл). Дякуємо Олені Вус, мамі Романа, яка власним транспортом забезпечила нашу поїздку.



  Переможці приймуть участь у IIІ етапі конкурсу «Найкращий читач України – 2015», який пройде в найближчий час в Полтавській обласній бібліотеці для дітей ім. Панаса Мирного. А ми всі побажаємо їм успіху та перемоги не лише в обласному змаганні, а й участі у Всеукраїнському конкурсі – останньому етапі, який відбудеться у Львові.

Немає коментарів:

Дописати коментар