суботу, 25 квітня 2015 р.

Час читати! Книги об'єднують!


  23 квітня - Всесвітній день книги та авторського права. З нагоди свята сердечно вітаємо письменників, видавців, бібліотекарів, користувачів, усіх, хто шанує і розвиває друковане слово!
  Книга належить до найвизначніших надбань людської цивілізації. Завдяки їй ми отримуємо доступ до знань, ідей, духовних і моральних цінностей, розуміння краси і творчих досягнень людини. Книги покликані служити людям, а краса і мудрість, відтворена у друкованих рядках неодмінно має стати на заваді жорстокості, несправедливості й насиллю, врятувавши наш неповторний світ.
  З квітня стартувала Всеукраїнська акція "Українська молодь читає", в ході якої у бібліотеках України проводяться масові заходи, покликані активізувати розвиток читання, зокрема, серед молодих користувачів. Наша бібліотека долучилася до проведення акції, відкривши цикл масових заходів проведенням флешмобу "Читали, читаємо, читатимемо!".
  Сьогодні українська книга впевнено завойовує своє місце на книжкових полицях і в серцях молоді. У Всесвітній день книги і авторського права користувачі нашої бібліотеки, в знак поваги і любові до друкованих видань, розгорнули плакати та показали, що молодь читає і заохочує до читання інших.




Немає коментарів:

Дописати коментар