пʼятницю, 17 жовтня 2014 р.

Почерк майстрів

(12 жовтня – День художника)


   Сьогодні ми хочемо привітати нашу колегу, директора будинку культури Наталію Полежаєву і активного користувача нашої бібліотеки Миколи Пятенка з святом. Ми вже не раз говорили про їх  роботи. Представлені на суд глядачів картини сповнені великої любові до рідної землі, майстерно передають красу місцевих  краєвидів. Як  і у кожного художника в них є свій особливий почерк, що вирізняє їх картини з-поміж інших.
   Папа Римський Павло II колись написав звернення до митців, там є дуже гарні тези. Великий гріх, якщо поряд талановита дитина, ти це бачиш і не зробиш нічого, щоб вона розвивалась. Діти ж, по суті, всі талановиті.  Але зійти на вершину здібності їм треба допомогти.
  Я, як бібліотекар, дуже рада, що наші місцеві художники проводять майстер-класи, виставляють свої нові роботи в бібліотеці, заохочують юне покоління до прекрасного.


  Микола Павлович не тільки  талановитий художник, а й скульптор. Його роботи виставлені в бібліотеці, захоплювали кожного відвідувача.



  Такі чудові вироби залишилися після майстер-класу дівчаткам на згадку. Це їх перші самостійні роботи виготовлені з пластиліну.

Немає коментарів:

Дописати коментар