пʼятницю, 17 жовтня 2014 р.

Як проголосувати вимушеним переселенцям?

  
  Якщо ви хочете змінити місце голосування – маєте час до 20 жовтня. Це стосується і тих людей, які живуть не за пропискою, і переселенців з Криму та Сходу. Вимушеним переселенцям достатньо мати лише паспорт. Звертатися необхідно до органів ведення державного реєстру за місцем проживання.
Що треба зробити переселенцю,
щоб проголосувати на парламентських виборах 26 жовтня:

1. Звернутись за місцем тимчасового проживання до органу ведення Державного реєстру виборців не пізніше ніж за 5 днів до дня голосування (20 жовтня включно).
   Адреса відділу ведення ДРВ Карлівської райдерж-адміністрації: вул. Леніна,85, м. Карлівка, Полтавська обл., 39500

2. Написати заяву
   В Держреєстрі потрібно скласти заяву по встановленій форміДо заяви можна не додавати документи, які підтверджують необхідність тимчасової зміни місця їх голосування. (Постанова ЦВК № 1529 від 07 жовтня 2014 року)

3Отримати посвідчення
   За результатами розгляду заяви ви маєте отримати спеціальне посвідчення, яке підтверджує ваше право голосувати за місцем перебування. Обов’язково уточніть у працівників Держреєстру дату та час його отримання.
   В посвідченні про тимчасову зміну місця голосування буде вказана адреса та номер виборчої дільниці, де ви будете голосувати. Орган ведення Державного реєстру внесе вас до списку виборців.

4. Прийти на дільницю в день голосування 26 жовтня

Документи, які необхідно взяти на виборчу дільницю:
1. Документ що підтверджує особу та громадянство України (паспорт)
2.   Посвідчення
   В день виборів на дільниці для голосування вам видадуть один бюлетень, в якому ви зможете проголосувати за певну політичну партію. 

Реалізуйте своє виборче право творити нову державу!

Немає коментарів:

Дописати коментар