вівторок, 4 жовтня 2016 р.

В бібліотеку завітай – цікаву книгу прочитай!


  Бібліотеки - один з інструментів нашої цивілізації, який вже багато століть доводить свою ефективність в процесах збереження, накопичення і передачі людських пізнань.
  На сьогоднішній день в Україні функціонують близько 40 тисяч великих і малих бібліотек. Однією з провідних вважається Національна бібліотека Академії наук України імені В. І. Вернадського, Державна історична бібліотека, Державна бібліотека України для дітей, Національна парламентська бібліотека і т. д. Загальна кількість бібліотечних працівників, зайнятих у цій справі становить близько 53-х тисяч фахівців. Щороку українські книгосховища обслуговують понад 17,5 мільйонів читачів.
  Час не стоїть на місці. Нові технології упевненим кроком входять в наше життя. І бібліотека не виняток.
 Зараз Варварівська СБФ – це сучасний бібліотечний заклад, що надає населенню широкий спектр послуг, як традиційних, так і нових, зокрема безкоштовний доступ до світової мережі Інтернет, сканування та роздрукування інформації з електронних носіїв. Бібліотека – активний учасник районних, обласних, Всеукраїнських конкурсів.
 Бібліотека сьогодні, як своєрідний ланцюжок, об'єднує завдання і функції інформаційної, культурної і освітньої сфер, у цьому – водночас унікальність і складність бібліотечної галузі.
Ми відкриті для всіх, раді своїм вірним і постійним користувачам  і готові приймати нових.
  У бібліотеки багато друзів. Це всі ті, хто відвідує нашу книгозбірню, користуються її послугами, беруть участь в різноманітних заходах, допомагає  нам у вирішенні безлічі питань – дарують книги, газети та журнали, співпрацюють з бібліотекарем, проводячи спільні заходи, надають спонсорську допомогу.
  Після відзначення Всеукраїнського дня бібліотек наша бібліотека провела акцію: «В бібліотеку завітай – цікаву книгу прочитай!».





 

Немає коментарів:

Дописати коментар