четвер, 13 жовтня 2016 р.

Шляхами звитяги в ім’я майбутнього


14 жовтня - День захисника України.
   Це свято пам’яті про наших гордих предків, які пером і словом, вогнем і мечем виборювали право на незалежність рідної держави; свято вшанування козацької доблесті та звитяги; свято вдячності ветеранам Другої світової, які також воювали за свою землю. І нарешті - це день усіх героїв сьогодення, які хоробро боронять кордони України від зазіхань північного сусіда-агресора, та усіх тих, хто поклав своє життя на Сході країни в ім’я суверенності та єдності нашої держави.
  В бібліотеці для юних користувачів, пройшла літературно-патріотична година: «Шляхами звитяги в імя майбутнього». Молодь дізналася про етапи становлення українського війська від періоду козацтва і до сьогодення.





  Сучасні українські козаки – наші хоробрі хлопці – вже два з половиною роки відстоюють суверенітет та цілісність держави у зоні АТО на Донбасі. Нещодавно додому повернувся справжній захисник України, житель нашого села Дрозд Юрій Михайлович. Перед святом юні користувачі бібліотеки зустрілися з захисником України, який відстоював цілісність кордонів  та мир в Авдіївці, Волновасі. Хай Пресвята Богородиця оберігає Вас під своїм покровом, а також міцного здоровя, вручаючи квіти бажали присутні нашому герою.


Немає коментарів:

Дописати коментар