четвер, 6 жовтня 2016 р.

Художні обереги Наталії Полежаєвої


Вона закохана в мистецтво,
У художній дивоцвіт, 
Що пронизує все серце,
Там лишається її слід.
Вона закохана в мистецтво -
Те, що світлом скрізь сія.
Де всевладно править Муза, 
В ній - уся душа її...
    Ці слова по праву можна віднести до творчості нашої односельчанки, директора будинку культури, місцевої художниці Наталії Анатоліївни Полежаєвої. Її картини зачаровують, від них не можна відвести погляду...Картини виконані фарбами на полотні. Її картини – є узагальненням спостережень і роздумів над життям. Вони втілюють глибину задуму та образного змісту. І відчуваєш гордість за те, що така талановита людина живе в нашій Варварівці, працює разом з нами. В основному, це пейзажі з чудовими краєвидами села, а ще дуже красиві квіти, в цьому ви зможете переконатися переглянувши її роботи.
   Сьогодні ми хочемо привітати нашу колегу з святом - Днем художника. Ми вже не раз говорили про її  роботи. Представлені на суд глядачів картини сповнені великої любові до рідної землі, майстерно передають красу місцевих  краєвидів. Як  і у кожного художника в Наталії Анатоліївни є свій особливий почерк, що вирізняє її картини з-поміж інших.
   Я, як бібліотекар, дуже задоволена, що вона  проводять майстер-класи, виставляє свої нові роботи в бібліотеці, на святі села і заохочуює юне покоління до прекрасного.

















Творчих успіхів Вам, шановна Наталіє Анатоліївно!

Немає коментарів:

Дописати коментар