суботу, 28 травня 2016 р.

Подала в ранковій тиші школа дзвоника останні позивні...


   Свято останнього дзвоника - хвилювання, радість і тривожність переживають усі: випускники й першокласники, батьки і вчителі.
   То ж ми щиро вітаємо школярів і вчителів зі святом Останнього дзвоника. Для школярів він сповіщає про чудовий відпочинок на канікулах, сповнений яскравих вражень. Тож бажаємо Вам гарно відпочити, набратися духовних і фізичних сил перед початком нового навчального року.  
  Для випускників цей дзвоник справді є останній. Залишаються позаду ваші шкільні роки – найбільш безтурботна та щаслива пора життя, сповнена мрій та сміливих планів. Бажаємо всім і випускникам Варварівського НВК, щоб Ваш шлях був щасливий, сповнений гарними подіями і здобутками, щоб Ви реалізували власні здібності, таланти, побудували власну успішну долю і були справжніми патріотами своєї країни!



   Щороку юні книголюби беруть активну участь у Всеукраїнських, обласних та районних конкурсах, прагнуть стати лідерами. На святі останнього дзвоника були вручені подяки і грамоти надані дирекцією Карлівської ЦБС кращим користувачам нашої бібліотеки, випускницям -  Інні Шкарубі та Маргариті Марюхніч, учасникам конкурсів – Тетяні Хименко, Максиму Возному, Юлії Ясковець, Роману Вус, Руслану Козиренку, Олександрі Ляшук.


   Не зважаючи на закінчення навчального  року, у бібліотеці гамірно. Настав час для екскурсій, розваг, веселощів та нових зустрічей із книгою. Незабаром стартуватимуть літні читання.
       Запрошуємо відвідувати бібліотеку влітку!

Немає коментарів:

Дописати коментар