четвер, 16 червня 2016 р.

Маленька країна – країна дитинства, де сонечко світить і казка живе.


Хай дітвора у мирі лиш зростає,
А Україна наша процвітає!


   Щороку в перший день літа відзначається Міжнародний день захисту дітей - прекрасне свято радості та одвічної надії. Адже саме в дітях ми хочемо бачити здійснення своїх мрій і сподівань. Прагнемо, щоб вони росли здоровими та радісними, прославляли свої родини і рідний край.
  У малечі не повинно бути нещасливого дитинства, і за це маємо відповідати ми, дорослі, тому турбота про дітей, захист їхніх прав повинен стати одним з найголовніших наших обов'язків.
   Закликаємо усіх сьогодні й кожного наступного дня зігрівати теплом і любов'ю кожне дитяче серце, об'єднувати зусилля заради майбутнього, і тоді маленькі громадяни виростуть достойними людьми й неодмінно стануть гордістю України.
  В бібліотеці був проведений дитячий ранок: «Мелодії дитинства».



   Бібліотекар привітала всіх зі святом. Вітаючи зі святом, зичила хлопчикам  та дівчаткам, міцного здоров'я, успіхів, радісного та змістовного відпочинку під час літніх канікул. 
  Але не забувайте, що ви - майбутнє нашої держави, яке формується у сьогоденні. Тож наполегливо оволодівайте знаннями, творчо мисліть, розвивайте свої здібності, щоб стати гідними громадянами України. На святі діти виготовляли – «сонечка».
   Бачила цього дня бібліотекар усміхнені личка, палаючі захватом очі.




   Робити усе можливе, аби життя дітей було щасливим і безхмарним - всебічно підтримувати обдарованих, заохочувати здібних, розвивати особистість - святий обов'язок кожного з нас.


   Хочеться вірити в те, що кожна дитина обере правильний шлях, знайде своє покликання, виросте достойною людиною та віддячить батькам за подароване життя, за турботу та ніжність.
  Щоб усмішка освітлювала ваші обличчя, щоб очі сяяли від щастя й добра, і радість у серці буяла – цвіла!


   Бажаю вам, дорогі діти, вашим батькам, дідусям та бабусям міцного здоров'я, щастя, добра та сімейного затишку.
  Нехай здійсняться всі ваші мрії та задуми! Миру, любові та злагоди усім родинам!


Немає коментарів:

Дописати коментар