суботу, 27 червня 2015 р.

Кожен день, кожен час пам’ятайте

22 червня – День скорботи і вшанування памяті  жертв  війни в Україні

  Щороку 22 червня український народ вшановує світлу пам'ять мільйонів земляків, життя яких обірвала Друга світова війна. Горем і болем вона увірвалась в кожну українську домівку, кривавою лінією пройшла через кожне серце, кожну долю. Її смерч безжально попелив села і міста, робив жінок вдовами і дітей сиротами.
  Наш священний обов’язок – навіки зберегти пам'ять про тих, хто відстояв перемогу в цій жахливій війні, тих, хто став жертвою смертельних жорен нацизму. Життєписи цих людей  - уроки істинної мужності та патріотизму для сучасників.    
  Війна не зітреться з памяті людської, не піде в забуття ніколи.
Імен, хоч скільки називай,
Усіх злічить не можна –
За український рідний край
Боєць боровся кожний.
  Хвилиною пам’яті «Кожен день, кожен час пам’ятайте» вшанували пам'ять жертв війни в Україні відвідувачі в бібліотеці.




  Ніхто й гадки не мав, що на 70 році миру знову голоситимуть українські матері, оплакуючи синів. Хто б міг подумати, що за стільки років наші хлопці знову проливатимуть кров, захищаючи мир і спокій…
  Сьогодні, потерпаючи від кривавої військової агресії на Сході країни, ми особливо гостро усвідомлюємо ціну свободи, миру та безпеки. Кращі сини і доньки українського народу знову зі зброєю в руках захищають наші кордони, нашу свободу, наш власний демократичний вибір.
Ми голосуємо за мир. Хай буде завжди він і всюди.
Коли буде мир на землі, то будуть щасливими люди.

Немає коментарів:

Дописати коментар