суботу, 27 червня 2015 р.

Веселий віночок літа

  З приходом літа прийшло тепло, розваги, море вільного часу та безліч сонячних днів. Для бібліотек - це гаряча пора. В книгозбірнях в цей час активізується літнє читання дітей. Бібліотекар заохочує юних користувачів різними відзнаками. В оздоровчому таборі «Веселка»  проходили Дні – «Міс табору» і «Містер табору». Весело, цікаво, змістовно пройшов День, коли обирали Міс табору, ніхто цього дня не тримав образи, бо талант кожного відзначило журі. Дружно і злагоджено працювали вихователі. Зовнішня краса тішить око, а внутрішня  - гріє душу. Стереотип, що ці два явища рідко поєднуються – віджив своє. Бібліоледі – 2015 стала Барабаш Катя, Білан Галя була відзначена, як Кращий читач -2015.




  Діти отримали на пам'ять книги випускника нашої школи, письменника Анатолія Михайленка, подаровані для кращих читачів сестрою письменника - Надією Григорівною.
  Переможців  в спортивних та інтелектуальних змаганнях, обирали коли в таборі проходив День – Містер табору. Ним став Возний Максим, а «Кращим читачем - 2015» був відзначений Козиренко Руслан.


Так добре, коли ти читаєш,
Коли усміхаєшся днині.
Тоді все на світі ти вмієш,
Тоді ти весела дитина.


Немає коментарів:

Дописати коментар