суботу, 27 червня 2015 р.

Розпочалися канікули – сумувати ніколи!


Здрастуй, літо! Здрастуй, літо!
Теплим сонечком  зігріте!
Здрастуй,  поле і лісок!
Здрастуй, річка і пісок!
  Прийшло літо – весела гомінка пора. Разом з літом настав час оздоровлення і активного відпочинку дітей.
  У бібліотеці вже не раз побували разом із своїми вихователями юні користувачі з  пришкільного табору денного перебування «Веселка». Діти ознайомилися з книжковою виставкою «Країна Читалія на планеті  Літо».
  Літо – чарівна пора. А чарівність, зазвичай, живе  у книгах. Коли у таборі проходив День книги книгозбірня стала територією неформального спілкування,  розширення і поглиблення знань, місцем, де допоможуть у самовизначенні, сприяють самореалізації кожної особистості, простором для дозвілля. Любов до книг і читання  не  припиняється ніколи, - так говорив дітям користувач сільської бібліотеки, депутат Верховної ради II скликання Володимир Капустян.


 


  Не можна уявити повноцінний відпочинок без цікавої книги, здатної провести новими надзвичайними шляхами у світ чудес та пригод. Цього дня відбулася Дегустація літературних новинок, щоб скуштувати на смак не печиво з морозивом, а новинки дитячої літератури, які надійшли до бібліотеки завдячуючи проекту: «100 000 книг для сільських бібліотек», книжечки справді виглядали як гарний десерт.



  У бібліотеці юні користувачі отримали задоволення та гарний настрій, бо вони не тільки читали та вибирали собі книги додому, а й грали в ігри, змагалися командами.



  Завійтайте до бібліотеки і ви отримаєте задоволення та гарний настрій. У бібліотеці можна робити  все: читати, малювати, спілкуватися через Інтернет, грати в ігри і гарно проводити свій час.
  Літні канікули тривають, а на книжкових поличках читачів чекають ще непрочитані книги, цікаві пригоди та незнайомі книжкові герої.


Тож гостинно просимо до нас!
  А щоб діти не сумували, а провели літо цікаво й змістовно, наша книгозбірня підготувала для них безліч заходів, що будуть проводитися – в стінах бібліотеки протягом канікул.
До нових зустрічей в бібліотеці!!!



Немає коментарів:

Дописати коментар