суботу, 27 червня 2015 р.

Країна Читалія на планеті Літо


Сяйвом сонця все залито
В нас гостює справжнє літо
Кольорове та яскраве,
Запашне, смішне, цікаве!
   Літо – найулюбленіша пора року! Ласкаве сонце, свіже повітря  і навіть теплий  літній дощик дарують усім добрий настрій, усмішки, а головне – здоров’я! Відпочинок повинен бути не тільки цікавим, а й корисним!
  Готуючись до обласного конкурсу  рекламних відеосюжетів «Книги – це класно! Читати – це круто» бібліотека серед юних користувачів   провела флеш-моб.


 



  Ми знайомимося із книгами ще задовго до школи і не розлучаємося із ними впродовж усього життя. Книги бувають різні, але найулюбленіші  для кожного з нас, я думаю, казки. Казка супроводжує людину з дитинства.
Ми читаєм  залюбки
Книжчині диво-сторінки.
Любимо поміркувати,
Всі загадки розгадати.
Дружно граємо, читаєм,
Мріємо, в казки пірнаєм.
  Наша бібліотека, як завжди, активно співпрацювала з дитячим табором «Веселка». Тут пройшов День казки. Сценаристом казки «Ріпка» на новий лад була вихователь Олена Кузьмич, режисером - заступник начальника табору Світлана Приз, ведучою – один із кращих користувачів нашої бібліотеки -  Аня Ткаченко.


  Долучаючи дітей до книги бібліотекар провела гру-конкурс «Ви – бібліотекар». Тут всі помінялись місцями і вже бібліотекар грала роль користувачів, які не завжди вірно, а часом і дуже смішно просять певну книгу. А юні бібліотекарі намагались проявити свою ерудицію і знайти потрібну книгу, щоб задовольнити запит. А найцікавіше їм було записати книгу до читацького формуляру. Вийшло досить вдало, особливо імпровізації юних бібліотекарів. Можливо хтось із них і обере професію бібліотекаря.



   Хвилинкою веселого настрою: « Барвистий віночок літа» закінчувався бібліотечний день.





Немає коментарів:

Дописати коментар