четвер, 5 листопада 2020 р.

Шляхами визволення України

 

Сивіли в горі мати і кохана.
В огні була Вкраїнонька моя
Була війна жорстока. ІІ Світова.
Живі і мертві, мертві і живі
Герої наші — воїни-солдати.
Ми знаємо: у тій страшній війні
Змогли либонь ви ворога здолати.
    День визволення України від нацистських загарбників — свято, яке відзначається в Україні щорічно 28 жовтня, в день остаточного вигнання військ нацистської Німеччини та її союзників під час Другої світової війни за межі сучасної території України. Час минає, але у пам’яті поколінь навіки залишаться події Другої світової, яка п  ринесла на нашу землю стільки болю та крові, коли за право бути вільним наш народ заплатив неймовірно страшну ціну.
     В цей день традиційно вшановують пам’ять воїнів, які загинули в боях за визволення України, та населення, яке постраждало від дій нацистських окупантів. Ми пам’ятаємо усіх героїв, чия боротьба, самовіддана праця і героїзм сприяли звільненню України від нацистів. У серці кожного з нас жива пам'ять про неоціненний внесок українців у спільну перемогу в цій жахливій війні. Тим, хто загинув і тим, хто вижив у пеклі 40-х ми зобов’язані всім, що маємо сьогодні. До цієї дати ми пропонуємо до вашої уваги книжкову викладку літератури: «Шляхами визволення України».



   Друга світова війна забрала та скалічила мільйони життів у всьому світі. Вона стала величезною трагедією для усього людства. У ці дні український народ вшановує відвагу і жертовність тих, хто відстояв рідну землю на передовій, самовідданою працею наближав перемогу в тилу , хто піднімав Україну з руїн, чиє життя забрала війна.
    Ми пам’ятаємо усіх героїв, чия боротьба, самовіддана праця і героїзм сприяли звільненню України. У серці кожного з нас жива пам’ять про неоціненний внесок українців у спільну перемогу в цій жахливій війні. Наш земний уклін усім, хто бився на фронтах Другої світової війни, виніс роки окупації, та пекло концтаборів, хто піднімав із руїн і відроджував рідний край. Усім, хто і сьогодні на Сході нашої країни відстоює свободу і незалежність України, інколи віддаючи найдорожче – своє життя.
Добра, надії, віри і любові,
Нехай лунає скрізь дитячий сміх,
Хай Бог дарує всім щасливу долю
І мир хай буде в нас один на всіх!

1 коментар:

  1. How to register online at the Wynn Casino - KTM
    Wynn Resorts is one 하남 출장샵 of the first 전라북도 출장샵 companies operating in the US. The company 익산 출장안마 first came to 상주 출장샵 prominence in 삼척 출장마사지 2002 and it quickly became an important player in the

    ВідповістиВидалити