середу, 18 листопада 2020 р.

Земля – то мудрість наша і освята, від неї хліб і цвіт, і всі плоди.

   Щорічно у третю неділю листопада відзначається День працівників сільського господарства! Тереторіальна громада села Варварівки та бібліотека вітають всіх працівників ПСП "Орач" і  особисто генерального  директора Бегмат Олега Леонідовича  зі святом, працівників і керівників фермерських господарств.


     Дорогі односельці! Господарочки і господарі! Це також наше свято! Тож прийміть вітання з днем сільського господарства! Щиро хочемо побажати вам гарних, рясних врожаїв, щоб погодні умови завжди сприяли цьому! Нехай сільське господарство розвивається швидкими темпами, а ваша сфера діяльності приносить вам задоволення і благополуччя! Удачі, здоров'я і успіху в справах! Бажаємо благословення на довгі роки. В бібліотеці організована книжкова виставка: «Земля – то мудрість наша і освята, від неї хліб і цвіт, і всі плоди».


    P.S. У періодичних виданнях: «Дім. Сад. Город», «Огородник», «Добрий господар», які передплатив ПСП «Орач» для бібліотеки, ви зможите знайти корисні поради для саду та городу. Користувачі бібліотеки щиро вдячні за передплату.
Друзі! Зі святом нас усіх, з Днем працівників сільського господарства!

Немає коментарів:

Дописати коментар