суботу, 30 грудня 2017 р.

Хай Новий рік у вишиванці
Розбудить вас щасливо вранці
І принесе у вашу хату
Усмішку й радощів багато.
Розбудить приспані надії,
Зерном і щастям вас засіє,
Зігріє миром та любовю
І подарує вам здоровя!
   Новий рік-це одне з найбільш таємничих, урочистих свят, яке обіцяє здійснення мрій кожному, хто вірить у дива. Це одне з найяскравіших свят на світі, яке відгукується особливими мелодіями в серцях дорослих і дітей, щедро даруючи дітлахам радість і добро, сміх та веселощі. 
  Щороку ми святкуємо чудове свято - Новий рік. Новий рік 2018 не виняток. Потрібно встигнути привітати всіх друзів і близьких, побажати їм всього найкращого і сказати кілька теплих слів, приготувати подаруночки.
Нам сьогодні в бібліотеці вдалося створити святкову атмосферу, включити режим «очікування дива». Це час забувати старі образи, готувати себе та свій дім до свят. Ми вирішили розпочати з останнього. 
   Готуючись до новорічних свят, працівники намагалися створити святковий настрій і підготували до новорічних та різдвяних свят яскраві інсталяції! Який же Новий рік без Діда Мороза і Снігуроньки!
  Вони вже завітали до нашої бібліотеки і гостинно зустрічали всіх присутніх. Свято продовжується,  коли мандруєш бібліотекою. Не можна не звернути уваги на справжню красуню – ялинку, точніше бібліоялинку, яка стала справжньою прикрасою бібліотеки. Зі святковим настроєм зустрічає своїх вдячних користувачів бібліотекар. 
Хай несе вам Новий рік
Лиш достаток на поріг,
Щоб добро в житті велося
І омріяне збулося!
Нехай усе, що щастям зветься,
На Новий рік у ваш дім ввійде,
Нехай здоровя і кохання
Новий рік вам принесе.
Нехай Різдвяна коляда
Дарує усмішок багато,
Додасть вам настрою й тепла,
Відчуйте, що настало свято!
  Наша бібліотека зуміла подарувати  користувачам яскраві та радісні враження, подарувати їм позитивні емоції.
   Новорічна феєрія дуже сподобалась дітям і дорослим.
  З нетерпінням, надіями та сподіваннями чекають на новорічно-різдвяні свята і дорослі і малі.   Адже це, мабуть, найчарівніший час року, коли люди поринають в атмосферу дива і дарують собі та своїм близьким незабутню казку. Справжня казка чекає на користувачів нашої бібліотеки.
Тож завітайте до нашої бібліотеки!


Немає коментарів:

Дописати коментар