вівторок, 19 грудня 2017 р.

Миколай вночі мандрує, сном та казкою чарує

  19 грудня в Україні відзначають День Святого Миколая – одне з найсвітліших і найрадісніших свят усього християнського люду. В цей день кожен з нас, згадуючи дитинство, сподівається на якесь маленьке диво, здійснення заповітної мрії, котра під силу лише Святому Миколаю.
  Святий Миколай є одним з найбільш шанованих християнських святих, відомий як Миколай Чудотворець. Святий отець Миколай здавна в нашого народу наділений великою пошаною.
  Як і колись, так і тепер серце Святого Миколая завжди відкрите для всіх, хто з вірою просить допомоги, а він ніколи нікому не відмовляє в настанові і пораді.     На свято Святого Миколая ми згадуємо важливість добрих справ. Без добра не може існувати життя.
  В бібліотеці була організована і проведена літературна композиція: «Миколай вночі мандрує, сном та казкою чарує».
  Колись у давнину Святий Миколай започаткував добру традицію – таємно обдаровувати дорослих і дітей. За цим прикладом батьки почали таємно класти подарунки  своїм дітям, які вірили, що це – подарунки від Святого Миколая.
  Тож продовжуймо цю гарну традицію, обдаровуймо одні одних добром і любов’ю та нехай у всіх повсякчас і щоденно очі сяють радістю та щастям, а великий Чудотворець вселяє в наші душі надію і віру на краще майбутнє!



Немає коментарів:

Дописати коментар