середу, 6 грудня 2017 р.

Свято мужніх і відважних


За нашу рідну Україну,
Що зберегли за всі віки -
Низький уклін і тричі "СЛАВА!"
Українські захисники!

6 грудня День Збройних Сил України


  Традиційно в цей день ми вшановуємо всіх військових. І сьогодні особливо щиро і глибоко вдячні їм. Нині, коли українська армія доводить вірність Батьківщині, захищаючи її рубежі і свій народ, це свято стало символом справжньої мужності, героїзму і відваги.
  Ми вклоняємося подвигу тих, хто віддав своє життя в ім’я свободи України, мужньо захищаючи рідну землю, та всім, хто несе військову службу в зоні АТО, за відданість українському народу, незламну силу волі та безстрашність.
  Бажаємо всім захисникам України бути гідними синами своєї Батьківщини, з честю захищати рідну землю, міцного здоров’я, віри в силу нашої України та перемоги! Миру Вам і Вашим родинам!
  В бібліотеці був проведений інформаційний репортаж: «Свято мужніх і відважних».
    Справа захисту Батьківщини – не тільки конституційний, але й важливий обов’язок тих, хто вважає за честь нести особисту відповідальність за захист країни, продовжувати традиції, обумовлені історією нашого народу. Держава високо цінує почесну і благородну службу тих, хто пішов за покликом серця і обрав свою професію – захист Батьківщини.
  Вітаємo Вас із Днем Збрoйних Сил України!
  У цей день ми вшанoвуємo усіх військoвих, які у лавах Збрoйних Сил України служать справі зміцнення oбoрoнoздатнoсті та підвищення безпеки нашoї держави.
  У пам'яті сьoгoднішніх і майбутніх нащадків назавжди збережуться пoдвиги багатьoх пoкoлінь вoїнів-захисників, їх безмежна відданість і любoв дo ріднoї землі, мужність та герoїзм. В бібліотеці неодноразово організовувалися зустрічі з відданими захисниками України, які боронили і боронять її цілісність і незалежність на сході: Артур Семенцов і Денис Булгаков.

Збройні сили України –
Слава, гордість, міць країни!
Захищають мир, свободу,
Служать рідному народу!
Сергій Миколайович Возний

Юрій Михайлович Дрозд
    Цього дня в бібліотеці  рекомендували дорослим користувачам бестселер від Сергія Лойка, американського військового кореспондента. 
  Роман «Аеропорт» – це не хроніка, не розслідування, чи не літопис. Це художній вимисел, заснований на реальних фактах. У книзі багато персонажів, багато переплетених драматичних сюжетних ліній. Роман не тільки і не стільки про війну.      Він і про любов, про зраду, пристрасть, зраду, ненависть, лють, ніжність, відвагу, біль і смерть. Іншими словами, про нашу сьогоднішню і вчорашню життя. Дія роману починається в Аеропорту і розгортається по хвилинах протягом останніх п'яти днів більш ніж 240-денної облоги. Хоча роман заснований на реальних фактах, всі персонажі - плід художнього вимислу, як і назва Аеропорту. Маленький український гарнізон Аеропорту денно і нічно відображає атаки противника, багаторазово перевершує його в живій силі і техніці. У цьому зруйнованому повністю Аеропорту підступні і жорстокі вороги стикаються з тим, чого не очікували і чого не можуть повірити. З кіборгами. Вороги самі так назвали захисників Аеропорту за їх нелюдську живучість і впертість приречених. Кіборги, в свою чергу, ворогів прозвали орками. Разом з кіборгами в Аеропорту знаходиться американський фотограф, який по ряду причин переживає цю необов'язкову війну як особисту драму. 

Немає коментарів:

Дописати коментар