вівторок, 5 вересня 2017 р.

День знань


Вересень немов учитель
Двері школи відчинив
Школярів дзвінком врочистим
До навчання запросив.
   1 вересня – це справді всенародне свято, коли перед дітьми гостинно відкриваються двері у Країну знань!
   Свято першого дзвоника завжди хвилююче та урочисте, адже перед маленькими школярами простирається безліч шляхів, якими вони помандрують до країни знань, до пізнання одвічних істин добра і справедливості. Ми по праву пишаємося учнями, які гідно представляли наше село на всеукраїнських конкурсах і змаганнях. Низький уклін педагогам, які щедро діляться своїми знаннями, любов’ю та теплом з підростаючим поколінням, формують основу майбутньої еліти, яка побудує по-справжньому сильну європейську державу - Україну.
  На святковій лінійці Варварівського НВК – сільський голова вручив грамоти від дирекції Карлівської ЦБС найактивнішим користувачам та учасникам Всеукраїнських та обласних конкурсів. Життя бібліотеки тісно пов’язано із шкільним життям.






   Ми - європейці настільки, наскільки ми – українці, і лише відчувши себе справжнім українцем, можна збудувати свій український дім за європейськими стандартами. У День знань користувачі бібліотеки дізнались багато цікавого про Європу, її культуру та освіту.
  Сучасні діти – це майбутнє України. Знання, які вони сьогодні отримали - це ще один крок на шляху до процвітання нашої Батьківщини.
 Перший урок цього дня – незвичайний, це урок державності, людяності, патріотизму під назвою: «Україна – на карті Європи».
Ми для Європи – Європа для нас…
Нові горизонти відкрити вже час!
 Він пройшов у Варварівському народному історичному музеї. Директор Віра Олексіївна розповіла про приналежність України, як незалежної Європейської держави зі своєю культурною спадщиною.



  Дорогі друзі! Бажаємо пронести через усе життя ваш юнацький запал, силу мрій та незалежність думок. Невпинно працюйте над собою, здобувайте нові знання, будуйте грандіозні плани, з успіхом реалізовуйте задумане! Щастя вам, злагоди, любові і добра!

Немає коментарів:

Дописати коментар