пʼятницю, 29 вересня 2017 р.

Джерела знань про рідний край

Купаюсь у квітах пахучих,
Збираю ранкову красу.
Свою Полтавщину співучу
У серці дівочім несу.
Аліна Нізгурова
  Сьогодні 21 вересня 2017 р. в нашій бібліотеці був проведений день інформації: «Джерела знань про рідний край».
   В бібліотеці була організована виставка-вікторина: «Моє рідне село я вклоняюсь тобі до землі». Присутні були ознайомлені з історією,природою,культурою рідного краю, села. Всі дружно відповідали на запитання вікторини про рідне село. Бібліотекар Т. Вус біля книжкової виставки провела інформаційний огляд: «Мій рідний край – земля моя свята». 



  Цього року ювілейна дата, у бесіді: «Полтавській області – 80» користувачі дізналися багато нової цікавої інформації. Література, яка зацікавила молодь, була взята додому для покращення знань про рідний край.
  В рамках Міжнародного року сталого розвитку туризму, заснованого Генеральною асамблеєю ООН, Україна оголосила 2017 рік – роком туризму.



  З цієї нагоди бібліотекар і відвідувачі бібліотеки запрошують усіх бажаючих відвідати наше село, бібліотеку і Варварівський народний історичний музей.



  "Музей - це минуле, це icmopiя, це душа, серце наших предків, а для нас - величавий храм, куди ми повинні входити з побожністю, а виходити з найглибшим поважанням i гарячою любов'ю до всього того, чим жили нaшi батьки, дідu i npaдiдu, що ми повинні нести з собою як заповіт i чому повинні учитися i вci ми, i покоління наших нащадків, поки стоїть земля i світить сонце". Дмитро Яворницький

Немає коментарів:

Дописати коментар