суботу, 30 вересня 2017 р.

Бібліотека – океан людської мудрості

 

  Дорогі користувачі, друзі та партнери бібліотеки, колеги-бібліотекарі! Щиро вітаємо вас з Всеукраїнським днем бібліотек!
 30 вересня – особливий день у житті кожного, хто пов’язав своє життя з бібліотекою, хто приходить до бібліотеки працювати, вчитися, відпочивати, спілкуватися. Саме 30 вересня ми маємо чудову нагоду привітати один одного зі святом, побачити бібліотеку – незвичайну, надійну, внутрішньо потужну і щемливо ніжну, космічну, незбагненну, бездонну!
 Бажаємо з оптимізмом дивитися у майбутнє і вірити що Бібліотека – як все красиве і вічне – буде завжди поруч і допоможе нам здобути перемогу!- зазначила у своєму вітанні Президент УБА Ірина Шевченко. Мудрості. Терпіння, любові та поєднання їх з професійними якостями, прагнення до знань і розвитку.


  Кожен, хто працює сьогодні в бібліотеках, є творчою особистістю, бо найголовніша його місія – бути чарівником, котрий живе у світі книг та залучає своїх користувачів до таємниці слова, ріднить їх із книгою. Бібліотека – океан людської мудрості.

  30 вересня відзначають День пам’яті святих Віри, Надії, Любові та матері їх Софії. Тож Віри Вам у власні сили, Надії на те, що наша праця буде достойно визнана, Любові наших користувачів і Мудрості у здійсненні великих планів, шановні колеги та прихильники книги!

Немає коментарів:

Дописати коментар