четвер, 16 лютого 2017 р.

Туман любові ніжно тане


Життя без кохання, життя без любові –
То небо без сонця, то небо беззоре!
Життя неможливе, воно не існує,
Коли наше серце любові не чує.
   Мудреці стверджують, що любов – це мелодія життя, яка перетворює наше земне існування на одну велику хвилюючу, прекрасну та пам’ятну мить. Саме вона у всі часи надихала митців на створення неперевершених художніх творів, шедеврів живопису, музики та архітектури. Світлі почуття лежать у відомій пісні, всі ми їх прагнемо, чи юні, чи немолоді.
  Кохання, таємниче і загадкове, стояло, й стоїть біля витоків тих миттєвостей, коли в душах людських виникає щось незбагненно животворяще, викликає подив, захоплення, вводить у світ краси і величі. 
 Кохання - одна з найстраждальніших тем світової літератури від самого початку її існування. Саме воно є джерелом творчого натхнення багатьох поколінь. Воно поза віком і часом, воно панує над світом. Його вічна загадка завжди була в центрі поезії. Чому? Мабуть тому, що поети відчувають світ набагато тонше, набагато гостріше ніж будь - хто інший. Кохання - це та таїна, що дає їм поштовх до творчості, живлючу наснагу великого вогню. Закохані тягнуться до віршів, інтуїтивно відчуваючи, що в цьому натхненному мовленні можуть знайти вияв почуття, що їх  переповнюють. В бібліотеці організована виставка-вернісаж: «Туман любові ніжно тане».


   Свої валентинки діти прикріплювали на виставку, а ще на « дерево бажань».


  На виставці представила свої малюнки Олександра Ляшук, які юні користувачі розглядали з цікавістю.


   На передодні найромантичнішого свята Дня Валентина зібрались бажаючі зробити власноруч головний атрибут свята Дня закоханих, чудове сердечко-валентинку. Хочеться зазначити, що кожен учасник майстерні мав індивідуальний підхід до свого виробу і тому кожна валентинка вийшла не схожа на іншу.


   Тож, творчо попрацювавши, проявивши фантазію, вклавши ніжність та любов у свій виріб наші користувачі своїми руками створили гарний подаруночок для своїх близьких та друзів.

Немає коментарів:

Дописати коментар