середу, 15 лютого 2017 р.

Імперія інформації в бібліотеці


   В Україні 7 лютого відзначається Всесвітній день безпечного Інтернету. В бібліотеці пройшла веб-мандрівка: «Імперія інформації в бібліотеці». Мандруючи веб-країною, школярі отримали інформацію про безпечну поведінку в Інтернеті, а також до чого може призвести незнання правил поведінки у мережі.
  Присутні дізналися від бібліотекаря Т.Вус історію виникнення Інтернету, ознайомились із перевагами та проблемами користування мережею, переглянули відео та мультфільм про цікаві можливості інформаційного простору.


   Як зазначила Ірина Ляшук: «Глобальна мережа Інтернет – це необмежений ресурс, який може бути використаний як для навчання, так і для відпочинку та спілкування з друзями. Але вміщаючи в себе великий інформаційний, навчальний та розважальний потенціал, Інтернет може бути небезпечним та становити певний ризик, особливо для дітей. Тому такі заходи досить необхідні їм, щоби безпечніше використовувати мережу».



   «Інтернет – це частина нашого життя, тому потрібно розумно його використовувати. Я часто спілкуюсь в мережі, не забуваючи про правила гарної поведінки», – поділився враженнями юний користувач бібліотеки Діма Кривонос.

Немає коментарів:

Дописати коментар