пʼятницю, 30 грудня 2016 р.

Новий рік! Новий рік вже ступає на поріг!


   Тік-так…тік-так…Залишились лічені години до кінця 2016 року. Яким був цей рік? Мабуть кожен із нас в ці дні ставить собі таке запитання. Що ж, час робити підсумки… Тож, який слід залишив цей рік для нашої книгозбірні?
    В житті бібліотеки, як і в житті кожної людини, були злети і падіння. Та поговорити хочеться, звичайно, про все хороше. А приємного було не так уже і мало. Збирала наша книгозбірня протягом року у своїх стінах обдарованих, цікавих, креативних дітлахів, яким не байдужа книга, які хотіли реалізувати себе у різноманітних напрямках. Юні «умільці» малювали, ліпили з пластиліну, вирізали з паперу… В бібліотеці організовувались виставки робіт: проект «Бібліотека і творчість» (про все це, розповідали сторінки нашого блогу). Книгозбірня приймала участь у всеукраїнських і обласних конкурсах.  Цікаво та весело проходили зимові та літні канікули. Цікаво проходили  в бібліотеці заходи, присвячені життю і творчості великих людей. Так приємно себе хвалити, що можна продовжувати і далі, та мабуть пора зупинитись Про невдачі…ой як не хочеться!!! Нехай вони залишаються у старому році!                                  
 А ми всі з нетерпінням очікуємо  приходу Нового року, який сподіваємось принесе мир і спокій нашій Україні, добро і достаток, наполегливіть і старання в добрих починах кожному з нас.
  Тож, вітаємо всіх наших користувачів, блогерів, колег та всіх українців з наступаючим Новим 2017 роком та Різдвом Христовим!

Немає коментарів:

Дописати коментар