пʼятницю, 17 червня 2016 р.

Веселе літо з книгою


Канікули! Канікули!
Настала пора.
Ніяких уроків у школі нема.
Відпочивай!
Цілий день майструй, читай,
Мяч у сітку забивай!
Гуляй!
І нема завдань додому,
І не знають ноги втоми.
Відпочинь і почитай!
Веселе літнє сонце
Хай книгами буде зігріте!
  Із закінченням навчального року по­чинаються довгоочікувані літні канікули! Літній відпочинок – це не тільки сонце, свіже повітря та приємні враження, це ще й невід’ємний компонент покращення здоров’я та духовного зростання підростаючого покоління. Літній відпочинок дітей не є бездумним гаянням часу, байдику­ванням, адже золотих теплих днів вистачить не тільки на річку, море, заняття спортом та рухливими іграми, його вистачить і на активне читання.


   Літо! Канікули! Час літніх таборів! У  нашій бібліотеці гамірно і весело. Літній табір Варварівського НВК «Веселка» знову завітав до нас у гості.
 Літо – це канікули, сонце, дитячий сміх, а також розваги, ігри та безперервні веселощі. Літом ніколи нудьгувати.



  Діти були активними учасниками заходу: читали вірші, відгадували загадки та відповідали на питання вікторини: «Хто читає, той перемагає!». Діти отримали позитив і неймовірний драйв. 
 Літо розпочалося веселощами, іграми та чудовим настроєм! Найерудованіших, найзавзятіших та найспритніших юних користувачів чекали змагання в командах: «Всезнайок», «Ерудитів», «Книголюбів».




   Діти написали послання «Не читаючому поколінню», помістивши в кульку, яке буде вийняте  й прочитане через деякий час.




   А ще всі присутні дружно на майданчику біля бібліотеки грались в рухливі ігри.
   Отже, бібліотечне літо розпочалося. Тож бібліотекар радо чекає своїх користувачів у книгозбірні. Попереду – найцікавіше! 


   Бажаєте отримати позитивні емоції від барвистого літа, від зустрічі з літературними героями, покращити навички спілкування, розвинути свої інтелектуальні та творчі здібності, поповнити багаж необхідних знань – тож скоріш до нашої бібліотеки! У нас цікаво! Весело!!!


   Ми хочемо, щоб ваше літо було книгами зігріте!
   Бібліотечне літо подарує всім цікаві зустрічі, незабутні враження, надзвичайні пригоди, нових друзів та найцікавіші книжки!
Сила -  в знаннях!
Знання - в книгах!
Книги - в бібліотеці!


Запрошуємо всіх весело та креативно провести насичене подіями літо!

Немає коментарів:

Дописати коментар