понеділок, 18 січня 2016 р.

Новорічна гірлянда забав «Новий рік крокує по планеті»


  Кожен народ має свою  унікальну традицію, культуру, якою пишається і яку зберігає століттями.
  Нерозривний зв'язок з духовними надбанням нащадків сприяє відродженню національної свідомості народу. Тому українець повен знати, як жили наші діди і прадіди, які мали звичаї, традиції, обряди.
  Бібліотекар ознайомила учасників дійства з традиціями святкування Нового року в різних країнах. А так, як 2016 рік – рік англійської мови в Україні, цього дня дітлахи мандрували Англією та дізналися багато нового і цікавого від бібліотекаря під час інтернет –мандрівки.



  Бібліотекар розповіла, що в Англії під кінець грудня будинки традиційно прикрашають гілками вічнозеленої омели – символу життя, здоров’я, родючості. Їх чіпляють під стелею або над дверима. Вкладаючись спати, англійська дитина залишає на бильці ліжка панчоху для того, щоб Санта Клаус поклав туди подарунки.
  Старання бібліотекаря не пройшли задарма, їй вдалося створити святкову атмосферу у бібліотеці та піднесений настрій у користувачів.


  Впродовж зимових канікул юні користувачі нашої бібліотеки матимуть змогу взяти участь у масових заходах. Та найголовніше – «поповнити свій читацький формуляр» новими, яскравими і цікавими книгами.
  З нагоди новорічно-різдвяних свят бібліотекар бажає всім в Новому році ще більше захоплюючих зустрічей з бібліотекою та книгами!!!

Немає коментарів:

Дописати коментар