середу, 13 січня 2016 р.

Плетиво зимових свят


  Новий рік та Різдво – найулюбленіші зимові свята, яких з нетерпінням чекають дорослі та дітлахи. Це – чудовий час світлої радості та веселощів. Всюди чуємо дзвінкі дитячі вірші, колядки, віншування, казки й загадки. Що б там не говорили, а книга й досі залишається одним з найкращих подарунків. 
  Уся дітвора з нетерпінням чекає приходу зими, щоб покататися на ковзанах і санчатах, погратися у сніжки, зліпити різних героїв і просто помилуватися чудовими зимовими пейзажами. 
  А яким ще чином можна потрапити у зимове королівство? Звісно, потрібно завітати до бібліотеки. Саме тут для користувачів організована книжкова виставка «Плетиво зимових свят».


  Для багатьох людей різдвяні й новорічні свята — це час, який вони проводять разом з сім’єю і друзями, час відновлення тісних уз. В ці дні дорослі та діти приймають участь у цікавих дійствах, іграх, отримують гарні подарунки. До бібліотеки завітали на гостину учасники художньої самодіяльності Варварівського будинку культури. З великим задоволенням вони заколядували в бібліотеці, привітавши працівників бібліотеки та користувачів з прийдешніми святами. Дід Мороз і Снігуронька побажали, щоб магічна чарівність цих свят була в посмішках Ваших близьких, особливій теплоті, радості, які створюють дивовижне відчуття світла, злагоди і щастя. Зичили  здоров’я, здійснення всіх бажань і надій, успіхів у справах, щоб кожен день був наповнений благополуччям та мудрістю, яка допоможе здолати всі негаразди.

 
  Щиро бажаємо радості, любові, достатку в домі, щасливої та щедрої долі, а впевненість у завтрашньому дні хай назавжди наповнює Ваші серця! Нехай Різдвяна зірка принесе до Вашого дому добро і благоденство, осяє радістю серце і наповнить його добротою, милосердям і любов’ю.


Хай збуваються всі мрії,
Оживає світ казок
В Новорічне диво-свято
Для дорослих і діток.

Немає коментарів:

Дописати коментар