понеділок, 18 січня 2016 р.

Чарівний світ іграшки Ірини Ляшук


  Однією з важливих місій бібліотеки є творчий розвиток користувачів, тому з метою розкриття потенціалу наших відвідувачів ми  в бібліотеці започаткували проект «Бібліотека і творчість».
  Під час зимових канікул в бібліотеці відкрилася виставка м’якої іграшки, активної користувачки нашої бібліотеки, самобутньої майстрині, мами двох чудових доньок – Ірини Ляшук (Турлової).


  Творчість завжди унікальна тому, що в її основу покладений процес створення чогось нового. Ось і творіння рук Ірини Володимирівни – оживляє клаптики тканини та перетворює їх на милих створінь. Це і весела мавпочка, символ 2016 року, яка примостилася біля виготовленої юними користувачами ялинки, поважний «сніговичок» теж зайняв  почесне місце біля ялинки.


  А який мудрий погляд у сови? Веселі персонажі з дитячих мультфільмів і книг - цікавили не тільки юних відвідувачів  бібліотеки, а й користувачів поважного віку.
  Хто ще не відвідав бібліотеку в цьому році ми запрошуємо провести обмін книг і побувати в Країні дитинства і творчості – чарівному світі іграшки. Може і ви побажаєте  виготовити такий подарунок, який порадує ваших рідних і знайомих.  Адже речі, що виготовлені своїми руками і з великою любовю, особливо цінні. Завдяки наполегливій праці можна досягти мети, так говорить автор цих робіт – Ірина Володимирівна. Під час роботи над «своїми творами» потрібно бачити сполучення кольорів, здатність фантазувати, конструкторське мислення. І це їй вдається. Так говорять користувачі бібліотеки, які затримувалися біля виставки робіт чарівного світу іграшки.

Творчого росту тобі, Ірино Володимирівно!



  Минулого року при проведенні в бібліотеці години спілкування: «Добра родина – славна Україна» на яку завітали сімї Турлових та Ляшук, поспілкувавшись у бібліотеці, родина запросила в гості. Бібліотекар побувала у цих сімях, на власні очі побачивши, як втілюються корисні поради газетно-журнальних статей, інтернету в житті.
  Тоді я дізналася, що молода господиня Ірина - тиха, спокійна за своєю вдачею, урівноважена, з лагідною посмішкою на вустах, вона завжди знаходить собі роботу, не тільки любить читати про квіти, а і вирощувати їх. І ще, що вона добре малює. На їхньому подвірї, як у казці. Хто бажає більше дізнатися про роботи Ірини Володимирівни, може відкрити статтю на блозі нашої бібліотеки за 13 червня 2015 року.

Немає коментарів:

Дописати коментар