неділю, 6 квітня 2014 р.

II етап конкурсу 
«Найкращий читач України – 2014»


   Життя змінюється стрімко, і зараз книги не завжди паперові, а й електронні теж в ходу, та знання залишаються  в ціні. І добре коли дітвора не просто перечитує книги, бо це домашнє завдання, а ще й задумуються над прочитаним, відчуває його душею. Оце і є найкращий читач, той, хто читає, думає та використовує свої знання в повсякденні.
    Її величність Книга! Ніщо за своєю силою, вдачею не може порівнятися з книгою. В ній зібрана мудрість всього людства, яка передавалася з покоління в покоління і дійшла до наших днів. Книга – це вікно у світ. Книга розкриває перед дитиною навколишній світ, розповідає про нові явища в природі, вчить пізнавати життя.
Всі змагались на всю силу,
Дарували усмішку вам милу
Та змагались тут не за бали,
А для знань , що читаючи надбали.
   Надійка Ковальчук любить книги про Т.Г. Шевченка і цього разу вона коротко презентувала книгу Хаткіної М. «Це, мій сину, твоя Україна» /Подорож у просторі  та часі. А ще любить поезію Т.Г. Шевченка, прочитала уривок з твору «Гайдамаки».


  Віка Урись презентувала книгу нашого земляка, письменника, якому цього року виповнилося б 75 років, випускника Варварівської ЗОШ А. Михайленка: «Вода вербової криниці».


   II етап конкурсу – проводився з метою вироблення у дітей навичок самостійної роботи з книгою, підвищення якості й ефективності процесу читання, підвищення рівня особистого розвитку і культурної компетентності дітей через заохочення їх до систематичного читання та популяризації найкращих надбань української і світової класичної і сучасної літератури.
     Ми щиро дякуємо працівникам районної бібліотеки для дітей за тепле ставлення, за пропонований  чай і солодощі, а ще за найкращі побажання.













Немає коментарів:

Дописати коментар